The owner intention was to develop an Analysis Clinic along the main street of Samora Correia (EN118), fully intended to services. Unfortunately the materials used in the facades of adjacent buildings were diverse and inaccurate. Something sober and differential was required. We believed that the exception would be better than the rule and decided to try to use the existing structure, opting to cover the ground floor with natural stone and to develop an application metric, in order to create a guideline. On the interior, taking advantage of the two fronts, the offices and the sanitary facilities were placed in the area without natural light, while the reception and waiting room opens to the glass transparency. The clarity and simplicity of a space with some complex valences need to be a priority in order to ensure users' confidence. In this Clinic it works!
<      >
foto: ZeB Photography
[ PT ]   [ EN ]     All Rights Reserved © 2013 JOĆO CHUMELA  Designed by NOEMA
LEB CLINIC
Samora Correia, Portugal